Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

08 Δεκεμβρίου 2013

Καταγγελία για τη μη χορήγηση συνδικαλιστικής άδειας

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
Ζάκυνθος, 08/12/2013
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)
Αρ. Πρωτ.: 135
Πληροφορίες
:
Προβής Φώτης
ΠΡΟΣ: Σχολεία Β΄θμιας Εκπ/σης, ΔΔΕ
:
 6978936176
Κοιν: MME
Site
:

e-mail
:
elmezante@yahoo.gr



ΘΕΜΑ: «Καταγγελία για τη μη χορήγηση συνδικαλιστικής άδειας»

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ζακύνθου ομόφωνα καταδικάζει την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να καταργήσει τις συνδικαλιστικές άδειες για την πραγματοποίηση Γ.Σ. Το Υπουργείο που με την πολιτική του ευθύνεται για το ότι τα σχολεία χάνουν χιλιάδες ώρες ακόμα και σήμερα, μέσα Δεκέμβρη, προσχηματικά κόπτεται για την απώλεια διδακτικών ωρών.

Πραγματικός στόχος του Υπουργείου είναι ο περιορισμός των συνδικαλιστικών ελευθεριών, γιατί γνωρίζει ότι μόνο μέσα από τον οργανωμένο συνδικαλιστικό αγώνα οι εργαζόμενοι μπορούν να αντιπαλέψουν και να ανατρέψουν τις αντιλαϊκές και αντιεκπαιδευτικές πολιτικές που εφαρμόζει. Η απόφαση αυτή του Υπουργείου Παιδείας -ένας ακόμα κρίκος στην πολιτική του μαστιγίου που εφαρμόζουν σε βάρος των εργαζομένων όλες οι δυνάμεις εκείνες που, για να υπηρετήσουν τις μεγάλες επιχειρήσεις και την Ε.Ε., χτυπούν το εργατικό κίνημα- δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.

ΟΛΟΙ στην εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. και στις αρχαιρεσίες την Τετάρτη 11/12/2013 και ώρα 15.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου.


Οργανωμένα και μαζικά δίνουμε την απάντηση μας.



LinkWithin