Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

23 Φεβρουαρίου 2019

Να λειτουργήσει άμεση η παιδιατρική και η ΜΕΘ, να στελεχωθεί επαρκώς η υπηρεσία του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ζακύνθου – Κείμενο υπογραφών


ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
Ζάκυνθος 20/02/2019
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)
Αρ. Πρωτ.: 16
Πληροφορίες
:
Προβής Φώτης
ΠΡΟΣ: Σχολεία Β΄θμιας Εκπ/σης
:
 6978936176
Κοιν: ΜΜΕ
Site
:
e-mail
:
elmezante@yahoo.gr


ΘΕΜΑ: «Να λειτουργήσει άμεση η παιδιατρική και η ΜΕΘ, να στελεχωθεί επαρκώς η υπηρεσία του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ζακύνθου – Κείμενο υπογραφών»

Όσοι και όσες υπογράφουμε αυτό το κείμενο, απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της πλήρους και ασφαλούς λειτουργίας των κλινικών του Νοσοκομείου Ζακύνθου και της υπηρεσίας του ΕΚΑΒ που σήμερα είναι ανεπαρκής κυρίως σε προσωπικό.
Η επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία και τη ζωή του λαού της Ζακύνθου και των παιδιών του, η οποία έχει διαμορφωθεί από τις κυβερνήσεις που διαχρονικά περικόπτουν τα κονδύλια για την υγεία και τελευταία οδηγούν γιατρούς σε παραιτήσεις, πρέπει να σταματήσει.
Στις υπηρεσίες υγείας πρέπει να έχουν όλοι δικαίωμα και πρόσβαση. Δεν μπορεί να χάνονται ανθρώπινες ζωές και να μη δίνεται λύση, δεν πρέπει να παραμένουν παιδιά χωρίς νοσοκομειακή φροντίδα αλλά ούτε και να αντιμετωπίζεται το σοβαρό αυτό ζήτημα της λειτουργίας και στελέχωσης του Νοσοκομείου με ημίμετρα.
Θέλουμε δημόσια και δωρεάν υγεία σε ασφαλές και σύγχρονο Νοσοκομείο με ανεπτυγμένες, στελεχωμένες και αξιοπρεπώς χρηματοδοτημένες όλες τις υπηρεσίες, τα τμήματά και τις κλινικές του.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΘ, ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ


Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΥΠΟΓΡΑΦΗ



























































































































































LinkWithin