Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

15 Οκτωβρίου 2019

Καταγγέλλουμε την Νέα Ιμπεριαλιστική Επέμβαση στην Συρία


ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
Ζάκυνθος 14/10/2019
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)
Αρ. Πρωτ.: 48
Πληροφορίες
:
Προβής Φώτης
ΠΡΟΣ: Σχολεία, ΔΔΕ
Τηλέφωνο
:
6978936176
Κοιν: ΜΜΕ
Site
:
http://elmez.blogspot.gr
e-mail
:
elmezante@yahoo.gr


ΘΕΜΑ: «Καταγγέλλουμε την Νέα Ιμπεριαλιστική Επέμβαση στην Συρία»
Από τα ξημερώματα της Τετάρτης οι λαοί της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής γινόμαστε μάρτυρες ενός νέου ιμπεριαλιστικού εγκλήματος με την εισβολή της Τουρκίας στην Συρία, μια εισβολή που έχει τις ευλογίες των ΗΠΑ και γίνεται στον πλαίσιο των ανταγωνισμών των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στην περιοχή.
Αυτή η εξέλιξη από μόνη της αποδεικνύει πόσο ψεύτικοι ήταν οι πανηγυρισμοί της Ελληνικής Κυβέρνησης με αφορμή την επίσκεψη Πομπέο στην Αθήνα, όπου επιχείρησαν να παρουσιάσουν τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ως «περιστέρια της Ειρήνης». Πριν στεγνώσει το μελάνι αποκαλύπτεται το μέγεθος των κινδύνων που εμπλέκεται ο ελληνικός λαός με την Συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ για τις βάσεις.
Η νέα εισβολή της Τουρκίας, βάζει φωτιά στην ήδη εύφλεκτη περιοχή μας. Πέρα από το νέο κύμα προσφυγιάς και ξεριζωμού που προκαλεί στη Συρία, τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει μια νέα γενικευμένη ανάφλεξη, που θα έχει βαρύτατες συνέπειες και στην Ελλάδα.


Η ΕΛΜΕΖ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στο λαό της Συρίας που εδώ και χρόνια βρίσκεται στη δίνη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους κουρδικούς πληθυσμούς που στοχοποιούνται και γίνονται πιόνι στα ιμπεριαλιστικά παζάρια.
Απέναντι στους δολοφονικούς σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών την διέξοδο μπορεί να την δώσει ο αγώνας των λαών.
Καμία Συμμετοχή της Ελλάδας στα δολοφονικά σχέδια των ιμπεριαλιστών
Να κλείσουν τώρα οι βάσεις των ιμπεριαλιστών στην Ελλάδα

Το Δ.Σ.





LinkWithin