Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

25 Μαρτίου 2014

Καταγγελία ποινικοποίησης συνδικαλιστικής δράσης-Έξω η Ασφάλεια από τα συνδικάτα

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
Ζάκυνθος, 14/3/2014
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)
Αρ. Πρωτ.: 22
Πληροφορίες
:
Προβής Φώτης
ΠΡΟΣ: Σχολεία Β΄θμιας Εκπ/σης
:
 6978936176
Κοιν: ΜΜΕ
Site
:

e-mail
:
elmezante@yahoo.gr


ΘΕΜΑ: «Καταγγελία ποινικοποίησης συνδικαλιστικής δράσης-Έξω η Ασφάλεια από τα συνδικάτα»

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ζακύνθου κατά πλειοψηφία καταγγέλλει το αστικό κράτος, τη συγκυβέρνηση, την ΕΕ και το ΔΝΤ που εντείνουν την τρομοκρατία, τον αυταρχισμό και την καταστολή, προκειμένου να σκύψουν οι εργαζόμενοι το κεφάλι, να αποδεχτούν τα βάρβαρα μέτρα τους.

Το έγγραφο που απέστειλε
η Ασφάλεια στην ΠΟΕ-ΟΤΑ
Η Εισαγγελία Αθηνών διενεργεί Προκαταρκτική εξέταση «για πράξεις, που έλαβαν χώρα την 13/10/2011 στην Αθήνα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του ΔΣ της ΚΕΔΕ» και η Ασφάλεια ζητάει τα πλήρη στοιχεία όλων των μελών των συνδικαλιστικών οργάνων των Σωματείων των ΟΤΑ, Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων, ακόμα και των αντιπροσώπων για το Συνέδριο της ΠΟΕ - ΟΤΑ! Τέτοιο έγγραφο μάλιστα στάλθηκε από την Ασφάλεια στην ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Με λίγα λόγια θέλουν τα σωματεία να συνδράμουν την Ασφάλεια, να τους βοηθήσουν να χτυπήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, να βγάλουν σε διαθεσιμότητα συναδέλφους μας, να γίνουν τα σωματεία καταδότες του κινήματος. Να μην το αφήσουμε αναπάντητο!!

Οι διοικήσεις των συνδικαλιστικών οργάνων να μην δεχτούν να παίξουν αυτό το ρόλο, να αρνηθούν να δώσουν οποιαδήποτε τέτοια στοιχεία, να παλέψουν με όλους τους εργαζομένους για να μην προχωρήσει καμία ποινική δίωξη.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους να μην φοβηθούν, να μην τρομοκρατηθούν. Να βγάλουν συμπεράσματα για το ρόλο της Τοπικής Διοίκησης και των Δημάρχων του ευρωμονόδρομου, ως θεματοφύλακα της αντεργατικής πολιτικής.

Καλούμε όλα τα σωματεία στον κλάδο των ΟΤΑ, αλλά και σε άλλους κλάδους να ενημερώσουν τους εργαζομένους, να πάρουν αποφάσεις καταδίκης της επέμβασης της κυβέρνησης στις εσωτερικές υποθέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος και της τρομοκράτησης των εργαζομένων.

Καμιά τρομοκρατία δεν θα σταματήσει το κίνημα και τους αγώνες μας.


Το Δ.Σ.

LinkWithin