Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

09 Μαρτίου 2014

Καταδίκη της επίθεσης των δυνάμεων καταστολής σε διαδήλωση των συνδικάτων

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
Ζάκυνθος, 08/3/2014
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)
Αρ. Πρωτ.: 18
Πληροφορίες
:
Προβής Φώτης
ΠΡΟΣ: Σχολεία Β΄θμιας Εκπ/σης
:
 6978936176
Κοιν: ΜΜΕ
Site
:

e-mail
:
elmezante@yahoo.gr


ΘΕΜΑ: «Καταδίκη της επίθεσης των δυνάμεων καταστολής σε διαδήλωση των συνδικάτων»

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ζακύνθου ομόφωνα καταδικάζει προκλητική επίθεση των δυνάμεων καταστολής ενάντια στη διαδήλωση συνδικάτων, φορέων και φοιτητικούς συλλόγους που πραγματοποιούσαν κινητοποίηση στην Αθήνα στις 6/3 διεκδικώντας μέτρα προστασίας των ανέργων και μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Η διαδήλωση χτυπήθηκε ανελέητα από τις δυνάμεις καταστολής δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το δόγμα «Νόμος και Τάξη» της συγκυβέρνησης καλά κρατεί.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, μολονότι μεταξύ της αντιπροσωπείας των σωματείων και της ηγεσίας του Υπουργείου Εργασία είχε προγραμματιστεί συνάντηση, η ηγεσία του Υπουργείου ήταν εξαφανισμένη!

Στη συνέχεια η Αστυνομία, υλοποιώντας την αυταρχική απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, επιτέθηκε στους διαδηλωτές που επιχείρησαν να φτάσουν στο υπουργείο Οικονομικών για να συναντηθούν με κάποιον από την κυβέρνηση. Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης ήταν δεκάδες χτυπημένοι διαδηλωτές. Η πολιτική του καρότου δε μπορεί να είναι αποτελεσματική χωρίς την πολιτική του μαστιγίου.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ζακύνθου καταδικάζει, με τον πιο απερίφραστο τρόπο, τον αυταρχισμό της συγκυβέρνησης σε βάρος των συνδικάτων, των φορέων και των φοιτητικών συλλόγων και δηλώνει ότι η τρομοκρατία και η καταστολή δεν πρόκειται να μας κάνουν να σκύψουμε το κεφάλι και να δεχθούμε την πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-μονοπωλίων που γονατίζει εμάς και τις οικογένειές μας.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει του λαού η πάλη θα την σπάσει.



Το Δ.Σ.



LinkWithin