Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

06 Μαΐου 2014

Αλληλεγγύη σε διωκόμενους συνδικαλιστές. ΟΛΟΙ στις 9-5 στα δικαστήρια 9 π.μ.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
Ζάκυνθος, 05/5/2014
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)
Αρ. Πρωτ.: 29
Πληροφορίες
:
Προβής Φώτης
ΠΡΟΣ: Σχολεία Β΄θμιας Εκπ/σης, ΔΔΕ
:
 6978936176
Κοιν: MME
Site
:

e-mail
:
elmezante@yahoo.gr


ΘΕΜΑ: «Αλληλεγγύη σε διωκόμενους συνδικαλιστές. ΟΛΟΙ στις 9-5 στα δικαστήρια 9 π.μ.»

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ζακύνθου κατά πλειοψηφία εκφράζει την αλληλεγγύη του ενάντια στις νέες διώξεις σε βάρος στελεχών του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Την Παρασκευή 9 Μάη στελέχη του ΠΑΜΕ, οδηγούνται για άλλη μία φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Πρόκειται για τους Τάκη Στρούζα, Πρόεδρο του Ε.Κ.Ζ., Σπύρο Μπέτση, πρώην Γραμματέα της Ν.Ε. του ΚΚΕ Ζακύνθου και Γιώργο Κωνσταντίνου, Πρόεδρο του κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού Ζακύνθου και υποψήφιο Δήμαρχο με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Η κατηγορία είναι παρακώλυση συγκοινωνίας επειδή τον Φλεβάρη του 2010, ημέρα πανελλαδικής απεργίας, η απεργιακή συγκέντρωση και ομιλία πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι.

Το αστικό κράτος επιστρατεύει όλους του τους μηχανισμούς για να χτυπήσει αυτούς που οργανώνουν την ταξική πάλη. Με δίκες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το λαό, ιδιαίτερα τώρα που μεγαλώνει η εξαθλίωση στην εργατική λαϊκή οικογένεια από την άγρια πολιτική. Με το μαστίγιο του «νόμος και τάξη», τώρα που το «καρότο» των αυταπατών έχει τελειώσει, η σημερινή κυβέρνηση, ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι αποφασισμένη να εξαθλιώσει το λαό προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί οι μεγαλοεπιχειρηματίες, βιομήχανοι, εφοπλιστές. Παράλληλα αυξάνει τα μέτρα καταστολής και τρομοκρατίας ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα.

Καλούμε τους συναδέλφους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, να συμμετέχουν την Παρασκευή 9 Μάη στις 9:00 το πρωί στα δικαστήρια, να απαιτήσουμε να σταματήσουν οι διώξεις των συνδικαλιστών.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει.


Το Δ.Σ.



LinkWithin