Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

02 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΑΙ Δ.Ε. ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ‘ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ’



ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
Ζάκυνθος, 25/9/2014
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)
Αρ. Πρωτ.: 46
Πληροφορίες
:
Προβής Φώτης
ΠΡΟΣ: Σχολεία, ΔΔΕ,
:
 6978936176
Κοιν: ΜΜΕ
Site
:

e-mail
:
elmezante@yahoo.gr


ΘΕΜΑ: «ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΑΙ Δ.Ε. ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ‘ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ’»

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ζακύνθου ανταποκρινόμενο κατά πλειοψηφία στο κάλεσμα των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης», "Έλλη Αλεξίου", «Ο Σωκράτης», Παλαιού Φαλήρου και οι ΕΛΜΕ Κεφαλλονιάς και Β΄ Δωδεκανήσου, απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές της χώρας, σχετικά με την καμπάνια αλληλεγγύης «Ένα τετράδιο για τα Παιδιά της Παλαιστίνης».

ü       Καλούμε όλους τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε., τις ΕΛΜΕ και τα σωματεία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών της χώρας να συμμετέχουν στην καμπάνια. Μέχρι τώρα 27 σωματεία εκπαιδευτικών έχουν πάρει σχετική απόφαση. Η ανταπόκριση των συναδέλφων στα σχολεία και των γονιών, είναι μεγάλη και συγκινητική! Ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η αντίδραση των παιδιών - μαθητών μας, που αντιλαμβάνονται αμέσως την ανάγκη και με μεγάλη προθυμία φέρνουν ένα τετράδιο ή ένα στυλό, βγάζοντας δυό ευρώ απ΄ το χαρτζιλίκι τους.
ü       Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, πιο αισιόδοξα! Εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να συγκεντρώσουμε τετράδια για τα παιδιά της Παλαιστίνης. Δυναμώνουμε τους αγώνες μας για να έχουν πατρίδα οι Παλαιστίνιοι.

Ισραήλ, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ αιματοκυλούν το λαό της Παλαιστίνης. Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλάι της δολοφονικής κυβέρνησης του Ισραήλ. Η απάντηση στην απανθρωπιά, τη βαρβαρότητα, την ιμπεριαλιστική θηριωδία, είναι η πάλη ενάντια στα μονοπώλια και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΝΑΤΟ και Ε.Ε. που σφαγιάζουν τους λαούς. Να σηκώσουμε το ανάστημά μας!

Μόνο η παγκόσμια αλληλεγγύη των λαών μπορεί να σταματήσει το δολοφονικό χέρι των ιμπεριαλιστών. Ένας για όλους και όλοι για έναν! Αλληλεγγύη τώρα στην πάλη των λαών.


Μέχρι στιγμής απόφαση για την καμπάνια έχουν πάρει :
Ήδη, 24 ΕΛΜΕ, ΣΕΠΕ, Σωματεία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην καμπάνια (ΕΛΜΕ Πειραιά, Εύβοιας, Πιερίας, Πρέβεζας, Ηρακλείου Κρήτης, Α', Γ' και Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, Κεφαλονιάς, Β’ Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Θεσπρωτίας, ΣΕΠΕ Αχαΐας, Ηλιούπολης, Περιστερίου, Νέας Ιωνίας-Μεταμόρφωσης-Λυκόβρυσης, Παλαιού Φαλήρου, Κερατσινίου-Περάματος, Καισαριανής-Βύρωνα-Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη», Πετρούπολης-Ιλίου-Καματερού «Δ. Γληνός», Πατησίων-Μεταξουργείο-Σεπολίων «ο Αριστοτέλης», Μενιδίου, Καβάλας, Χανίων, Ηρακλείου Κρήτης, Αν. Αττικής και Αχαρνών «Ο Σωκράτης», Μεσολογγίου "Κωστής Παλαμάς", Λήμνου, Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών ν. Αττικής "Βύρωνας", Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Χανίων). Τις επόμενες μέρες αναμένονται και άλλες αποφάσεις.
Το Δ.Σ.


LinkWithin