Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

03 Νοεμβρίου 2015

Όχι σε όλα τα ναρκωτικά-Ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
Ζάκυνθος 03/11/2015
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)
Αρ. Πρωτ.: 50
Πληροφορίες
:
Προβής Φώτης
ΠΡΟΣ: Σχολεία, ΔΔΕ
:
 6978936176
Κοιν: ΜΜΕ
Site
:

e-mail
:
elmezante@yahoo.gr


ΘΕΜΑ: «Όχι σε όλα τα ναρκωτικά-Ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση»

Τα ναρκωτικά αποτελούν τη σύγχρονη μάστιγα της νεολαίας. Χιλιάδες νέοι και νέες κάθε χρόνο πέφτουν στα δίχτυα των αδίστακτων εμπόρων ναρκωτικών και χάνουν τη ζωή τους. Το πρόβλημα διαρκώς διογκώνεται και αγγίζει ολοένα και μικρότερες ηλικίες. Είναι, ήδη, πολύ ανησυχητική η κατάσταση σε όλη την Ελλάδα, σε Σχολεία, επαρχιακές πόλεις και χωριά, σε στρατιωτικές μονάδες.


Με το σύνθημα «Ζήσε τη ζωή που σου αξίζει-ζήσε χωρίς ουσίες», το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΖ καλεί τους συναδέλφους, τους γονείς και τους μαθητές να συμμετάσχουν μαζικά στην εκδήλωση κατά των ναρκωτικών που συνδιοργανώνουν το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν), η Πολιτιστική-Αθλητική Λέσχη «Γέρανος» και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α) την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 20.30 στο Αμφιθέατρο του Μουσικού σχολείου Ζακύνθου.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΖ επίσης ενημερώνει επίσης τους συλλόγους Διδ/ντων και τους Δ/ντές των σχολείων ότι είναι υπάρχει δυνατότητα, μετά από έγκαιρη συνεννόηση με τους διοργανωτές, τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες της Παρασκευής 06/11 να υπάρξει ανοιχτή συζήτηση των μαθητών με τους Χρήστο Γκρεκιώτη (αντιπρόεδρο του Ε.ΣΥ.Ν.) και την Άννα-Μαρία Βιέρου (ψυχολόγο-θεραπεύτρια του ΚΕ.Θ.Ε.Α). Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 6983343201 (Κοντοσταυλάκης Παναγιώτης)


Το Δ.Σ.




LinkWithin