Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

16 Νοεμβρίου 2016

Καταγγελία για την απαγόρευση διαδηλώσεων

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
Ζάκυνθος 15/11/2016
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)
Αρ. Πρωτ.: 70
Πληροφορίες
:
Προβής Φώτης
ΠΡΟΣ: Σχολεία, ΔΔΕ
:
6978936176
Κοιν: ΜΜΕ
Site
:
e-mail
:
elmezante@yahoo.gr

ΘΕΜΑ: «Καταγγελία για την απαγόρευση διαδηλώσεων»

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ζακύνθου καταγγέλλει την απόφαση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ να προβεί σε απαγόρευση διαδηλώσεων, με αφορμή την επίσκεψη Ομπάμα.

Και μόνο η ημερομηνία επίσκεψης του απερχόμενου προέδρου της μεγαλύτερης ιμπεριαλιστικής δύναμης παγκοσμίως, που μεταξύ άλλων ευθύνεται και για το μακελειό των τελευταίων χρόνων στη μέση Ανατολή, αποτελεί πρόκληση. Στη μνήμη του λαού μας μένουν χαραγμένα τα συνθήματα της λαϊκής εξέγερσης του Νοέμβρη του 1973 στην είσοδο του Πολυτεχνείου «έξω αι ΗΠΑ», «έξω το ΝΑΤΟ», παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της «δεύτερης φορά αριστερής» συγκυβέρνησης να παρουσιάσει τον Αμερικανό πρόεδρο σαν περιστέρι της ειρήνης και «σύμμαχο της Ελλάδας» στις διεκδικήσεις της για το χρέος.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η επίσκεψη αυτή συνδέεται με την ακόμα ενεργότερη συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που βρίσκονται σε εξέλιξη και σε αυτούς που κυοφορούνται. Οι δηλώσεις για παραχώρηση νέας Νατοϊκής βάσης στην Κάρπαθο και αναβάθμιση του ρόλου της Σούδας, δεν προοιωνίζονται θετικές για το λαό εξελίξεις.

Η καλύτερη απάντηση στο κυβερνητικό θράσος των απαγορεύσεων και στην αλαζονεία που αντιμετωπίζει το λαό σα να έχει μνήμη χρυσόψαρου, είναι η μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την επέτειο του Πολυτεχνείου την Πέμπτη 17 Νοέμβρη στις 7 μ.μ. στο Καινούργιο Εργατικό Κέντρο.



Το Δ.Σ.


LinkWithin