Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

29 Οκτωβρίου 2023

OΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:00 ΜΜ. Δε θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα - αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης - Να σταματήσει εδώ και τώρα η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού

 

 

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ

Ζάκυνθος 28/10/2023

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)

Αρ. Πρωτ.: 66

Πληροφορίες

:

Προβής Φώτης

ΠΡΟΣ: Σχολεία Β΄θμιας Εκπ/σης

Τηλέφωνο

:

 6978936176

Κοιν: ΜΜΕ

Site

:

http://elmez.blogspot.gr

e-mail

:

elmezante@yahoo.gr

 

 

 



 

ΘΕΜΑ: «OΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:00 ΜΜ.

Δε θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα - αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης - Να σταματήσει εδώ και τώρα η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού»

 

Η ΕΛΜΕ Ζακύνθου από κοινού με τα άλλα σωματεία του νησιού και το ΕΚΖ καλεί τους εργαζόμενους, όλο το λαό του νησιού, τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της Ζακύνθου σε άμεση και μαχητική απάντηση στη σφαγή που πραγματοποιεί το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

Μετά από τον πολυήμερο αποκλεισμό και τους  δολοφονικούς βομβαρδισμούς στην πολύπαθη Λωρίδα της Γάζας, το κράτος - δολοφόνος του Ισραήλ και η αντιδραστική κυβέρνηση Νετανιάχου, με τη στήριξη των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, προχώρησε σε ολομέτωπη στρατιωτική επιχείρηση, με αεροπορικές, ναυτικές και χερσαίες δυνάμεις, δολοφονώντας τον παλαιστινιακό λαό. Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο έγκλημα-γενοκτονία, με χιλιάδες νεκρούς, σακατεμένους, προκαλώντας τεράστιο κύμα προσφυγιάς και ξεριζωμού.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ που στηρίζει την ισραηλινή σφαγή απορρίπτοντας ακόμη κι αυτά τα ψηφίσματα στον ΟΗΕ για "κατάπαυση του πυρός". Είναι με τη μεριά του "ληστή" και "εγκληματία" και εμπλέκει τη χώρα στους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, στο πλευρό της στρατιωτικής μηχανής του Ισραήλ.

Όλοι στους δρόμους!   Δίνουμε άμεση απάντηση!

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους λαούς όλου του κόσμου που κι αυτοί εκδηλώνουν με μαχητικό και συγκινητικό τρόπο την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό, για να ακουστεί ακόμη πιο βροντερά η απαίτηση για "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ".

 

Απαιτούμε:

·         Καμία συμμετοχή-Καμία στήριξη στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού

·         Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

·         Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

·         ΤΩΡΑ Αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:00 μμ


 



 

LinkWithin