Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

30 Ιανουαρίου 2024

Πέμπτη 1η Φλεβάρη στις 6μμ στην πλ. Αγίου Μάρκου Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

 

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ

Ζάκυνθος 29/01/2024

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)

Αρ. Πρωτ.: 17

Πληροφορίες

:

Προβής Φώτης

ΠΡΟΣ: Σχολεία Β΄θμιας Εκπ/σης

Τηλέφωνο

:

 6978936176

Κοιν: ΜΜΕ

Site

:

http://elmez.blogspot.gr

e-mail

:

elmezante@yahoo.gr

 

 

ΘΕΜΑ: «Πέμπτη 1η Φλεβάρη στις 6μμ στην πλ. Αγίου Μάρκου

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό»

 

Το ΔΣ της ΕΛΜΕΖ συμμετέχει στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Φλεβάρη στις 6μμ στην πλ. Αγίου Μάρκου.

Εν μέσω της γενοκτονίας των Παλαιστινίων από το κράτος του Ισραήλ, η κυβέρνηση της ΝΔ δια του Υπουργείου Παιδείας και της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου διοργανώνουν συνέδριο το οποίο όχι απλώς δε σχετίζεται με τη σπουδαία κληρονομιά του νησιού μας, τη διάσωση των Εβραίων της Ζακύνθου κατά την Κατοχή, αλλά στην πραγματικότητα στόχο έχει την αθώωση των εγκλημάτων που πραγματοποιεί η Ισραηλινή κατοχή σήμερα σε Γάζα και Δυτική Όχθη.

 

Είναι σαφές ότι ένας καλοστημένος μηχανισμός προπαγάνδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με σκοπό να αποκρύψει τη δολοφονική δράση του Ισραήλ. Ο Παλαιστινιακός λαός υφίσταται μια ανείπωτη γενοκτονία με πάνω από 26.000 νεκρούς, αναρίθμητους εκτοπισμένους, την ώρα που ο λιμός και η δίψα τον απειλούν.

 

Σε αυτές τις συνθήκες η εκδήλωση που οργανώνει Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘΑ και το περιεχόμενο που της προσδίδουν είναι απαράδεκτα.

 

Δηλώνουμε στις φήμες που διαδίδονται όλο και εντονότερα για επίσκεψη του πρεσβευτή του Ισραήλ ότι αυτός είναι ανεπιθύμητος.

 

Η νήσος των δικαίων δικαιώνει το χαρακτηρισμό της γιατί στέκεται πάντοτε στο πλευρό των κατακρεουργημένων. Ως εκ τούτου εκπρόσωπος του κράτους- δολοφόνου του Ισραήλ να μην πατήσει το πόδι του στη Ζάκυνθο.

 

Από κοινού με τα σωματεία Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα και το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου προχωράμε σε συλλαλητήριο υπέρ του λαού της Παλαιστίνης, την Πέμπτη 1 Φλεβάρη στις 6μμ, στην πλατεία Αγίου Μάρκου.




LinkWithin