Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

03 Μαρτίου 2023

Χαιρετισμός στους απεργούς σιδηροδρομικούς

 

 

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ

Ζάκυνθος 01/3/2023

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)

Αρ. Πρωτ.: 21

Πληροφορίες

:

Προβής Φώτης

ΠΡΟΣ: Σχολεία Β΄θμιας Εκπ/σης

Τηλέφωνο

:

 6978936176

Κοιν: ΜΜΕ

Site

:

http://elmez.blogspot.gr

e-mail

:

elmezante@yahoo.gr

 

 

 

 

 

 

 

ΘΕΜΑ: «Χαιρετισμός στους απεργούς σιδηροδρομικούς» 

 

 

Το ΔΣ της ΕΛΜΕΖ χαιρετίζει τον απεργιακό αγώνα των σιδηροδρομικών (ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ κλπ) και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματά τους που είναι αιτήματα όλου του λαού. Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα των Τεμπών αποδεικνύει όχι απλώς το δίκαιο των αιτημάτων τους αλλά και ότι η ικανοποίησή τους είναι κυριολεκτικά ζήτημα ζωής και θανάτου. Για αυτό, στο δίκαιό αγώνα τους οι σιδηροδρομικοί βρίσκουν δίπλα τους όλο το λαό.

 

Καταδικάζουμε την άθλια απόπειρα εργοδοσίας-κυβέρνησης να κηρυχθεί η απεργία παράνομη από τη δικαιοσύνη, μολονότι γνωρίζουν καλά ότι βασικό αίτημα είναι η ασφάλεια των συγκοινωνιών. Την ώρα που το αίμα των νεκρών ακόμα δεν έχει στεγνώσει, απειλούν με δικαστήρια. Δε θα τους περάσει!

 

Από κοντά στο μέτωπο κυβέρνησης-εργοδοσίας, οι γνωστοί συκοφάντες-παπαγάλοι των ΜΜΕ με απύθμενο θράσος τολμούν να πιάνουν τους σιδηροδρομικούς στο στόμα τους και να χυδαιολογούν σε βάρος τους. Την ίδια στιγμή, τα μπουκωμένα με ζεστό κρατικό χρήμα, ΜΜΕ δίνουν ρεσιτάλ συγκάλυψης των πολιτικών ενόχων του εγκλήματος στα Τέμπη, με τη γνωστή μέθοδο «να φορτώσουμε όλες τις ευθύνες σε ένα άτομο». Άξιος ο μισθός τους, αξιότερη η αηδία του λαού προς αυτούς!

 


Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ζακύνθου εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στους απεργούς σιδηροδρομικούς συμμετέχει στην πικετοφορία που διοργανώνει το ΕΚΖ το Σάββατο 04/3 στις 7μμ στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς της Ζακύνθου, από κοινού με τους μαθητές μας, τους γονείς τους και όλο το ζακυνθινό λαό να συμμετάσχουν μαζικά για να καταδικαστούν το έγκλημα και οι πολιτικές που δολοφονούν!

 



 

LinkWithin