Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

08 Νοεμβρίου 2023

Χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις των μαθητών μας με αφορμή την Πανελλαδική ημέρα δράσης υπέρ του Παλαιστινιακού λαού

 

 

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ

Ζάκυνθος 07/11/2023

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)

Αρ. Πρωτ.: 70

Πληροφορίες

:

Προβής Φώτης

ΠΡΟΣ: Σχολεία Β΄θμιας Εκπ/σης

Τηλέφωνο

:

 6978936176

Κοιν: ΜΜΕ

Site

:

http://elmez.blogspot.gr

e-mail

:

elmezante@yahoo.gr

 

 

 

 

 



 

ΘΕΜΑ: «Χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις των μαθητών μας με αφορμή την Πανελλαδική ημέρα δράσης υπέρ του Παλαιστινιακού λαού»

 

Το ΔΣ της ΕΛΜΕΖ χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των μαθητών (πορείες, καταλήψεις) που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πανελλήνιας ημέρας δράσης για το Παλαιστινιακό.

 

Χιλιάδες μαθητές σε όλη την Ελλάδα και στη Ζάκυνθο με τη ζωντάνια τους και τον ενθουσιασμό τους έδειξαν το δρόμο της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, βροντοφωνάζοντας το δίκιο του παλαιστινιακού λαού για μια ελεύθερη πατρίδα. Στάθηκαν στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, δίπλα στον καταπιεζόμενο παλαιστινιακό λαό που υφίσταται γενοκτονία από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

 

Δεσμευόμαστε ότι μαζί με τους μαθητές μας και τους γονείς τους θα είμαστε στους δρόμους του αγώνα και θα εκφράσουμε με πολύμορφες δράσεις την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό αλλά και τον ισραηλινό λαό, που πληρώνει και αυτός βαρύ τίμημα.

 

Θα μείνουμε σταθεροί και αταλάντευτοι  στην απαίτηση να μπει ένα τέλος στη σφαγή με την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος για τη δημιουργία παλαιστινιακού κράτους στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ.




 

 

 

 

 

LinkWithin