Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

17 Οκτωβρίου 2017

Καταδίκη των ναζιστικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
Ζάκυνθος, 16/10/2017
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)
Αρ. Πρωτ.: 53
Πληροφορίες
:
Προβής Φώτης
ΠΡΟΣ: Σχολεία Β΄θμιας Εκπ/σης
:
6978936176
Κοιν: ΜΜΕ, ΔΔΕ
Site
:
e-mail
:
elmezante@yahoo.gr


ΘΕΜΑ: «Καταδίκη των ναζιστικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής»

Το ΔΣ της ΕΛΜΕΖ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις επιθέσεις των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής σε βάρος μεταναστών στον Ασπρόπυργο και αφισοκολλητών της ΠΕΝΕΝ στον Πειραιά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο μεταναστών και ενός αφισοκολλητή.

Οι δύο αυτές επιθέσεις είναι αποτέλεσμα της εγκληματικής ιδεολογίας και δράσης των ναζί της Χρυσής Αυγής και καταδεικνύουν τις ευθύνες που βαραίνουν την κυβέρνηση για τη δράση των φασιστών σε Ασπρόπυργο και Πειραιά αλλά και για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ξέρουμε πολύ καλά τη δολοφονική ιδεολογία των ναζιστών, των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα, ιδεολογία απάνθρωπη που εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυτών που θέλουν τους εργαζομένους τρομοκρατημένους, διασπασμένους, να δουλεύουν χωρίς δικαιώματα και με σκυμμένο το κεφάλι. Οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους μαθητές και τους υπόλοιπους εργαζομένους έχουμε καθήκον να απομονώσουμε το φασιστικό δηλητήριο. Η αλληλεγγύη και η ενότητα των εργαζομένων, των ανέργων, των λαϊκών στρωμάτων και των μεταναστών είναι η καλύτερη άμυνα ενάντια στη δολοφονική ιδεολογία των ναζί της Χρυσής Αυγής.

Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές και τα σχολεία μας – Καμία ανοχή στους ναζί της Χρυσής Αυγής.


Το Δ.Σ.



LinkWithin