Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

01 Φεβρουαρίου 2013

Εικόνες από το συλλαλητήριο των Μουσικών Σχολείων

Μερικές πρώτες εικόνες από το χτεσινό μαζικό Συλλαλητήριο των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων στην Αθήνα...

Στο συλλαλητήριο συμμετείχε δυναμικά και το Μουσικό Σχολείο Ζακύνθου με αρκετούς Γονείς, Μαθητές και εκπαιδευτικούς... 

Θυμίζουμε πως η ΕΛΜΕ Ζακύνθου είχε κηρύξει δύο (2) τρίωρες στάσεις εργασίας προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι εκπαιδευτικοί ήθελαν να μεταβούν στην Αθήνα, χωρίς "νομικά" ή άλλα προβλήματα... 

Πραγματοποιήθηκε πορεία από την πλατεία Κλαυθμώνος στη Βουλή. Το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε με συναυλία των μουσικών σχολείων, στην πλατεία Κλαυθμώνος, με την συμμετοχή και του Β. Παπακωνσταντίνου και άλλων γνωστών καλλιτεχνών.

Να σημειωθεί ότι καθ' όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης στην Αθήνα, υπήρχαν μαζικές καταγγελίες περί άσκησης τρομοκρατίας είτε από Διευθυντές σχολείων ακόμα και Προισταμένων ΔΕ, προς μαθητές κι εκπαιδευτικούς που θα "τολμούσαν" να συμμετέχουν!

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν μαθητές, καθηγητές και γονείς από τα μουσικά και καλλιτεχνικά λύκεια της Αττικής, της Πρέβεζας, της Κέρκυρας, της Καλαμάτας, της Σπάρτης, του Άργους, του Βαρθολομιού, της Άρτας και της Αργολίδας. 

Στην κινητοποίηση συμμετείχε και  η Παναττική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ, αλλά και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος.
  
Αργότερα στο Ιστολόγιο θα ανέβουν περισσότερες φωτογραφίες...















 

LinkWithin