Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

14 Ιουνίου 2013

Οικονομική ενίσχυση στους απεργούς της ΜΕΒΓΑΛ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
Ζάκυνθος, 14/06/2013
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)
Αρ. Πρωτ.:78
Πληροφορίες
:
Χονδρός Δημήτρης
ΠΡΟΣ:Σχολεία Β/θμιας Εκπ/σης 
Τηλέφωνο
:
6976256581

Site
:

e-mail
:


Θέμα: «Οικονομική ενίσχυση στους απεργούς της ΜΕΒΓΑΛ»

Το ΔΣ ΕΛΜΕ Ζακύνθου κατέθεσε 500€ ως πρώτη δόση
οικονομικής ενίσχυσης στους απεργούς

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ζακύνθου ομόφωνα εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στους απεργούς της ΜΕΒΓΑΛ που εδώ και 50 ημέρες δίνουν ένα σκληρό αλλά δίκαιο αγώνα ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία και στην κάλυψή που της παρέχει η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Οι εργαζόμενοι στη ΜΕΒΓΑΛ απαιτούν τα αυτονόητα: καταβολή των δεδουλευμένων 4 μηνών που τους οφείλει η εργοδοσία, διασφάλιση των θέσεων εργασίας και υπογραφή ΣΣΕ.

Ο αγώνας τους με ενότητα και προσανατολισμό την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, αποτελεί παράδειγμα για όλους μας για το πώς πρέπει να γίνονται οι αγώνες.

Η αστική τάξη και οι πολιτικοί της υπηρέτες που αποφάσισαν να κλείσουν την ΕΡΤ και πέταξαν στο δρόμο 2.700 ανθρώπους, ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο και με τους επιστρατευμένους εκπαιδευτικούς, με τα Ελληνικά αμυντικά συστήματα και με άλλους δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις.


Για τους λόγους αυτούς το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ζακύνθου πήρε την πρωτοβουλία και μάζεψε χρήματα από συναδέλφους και εργαζόμενους σύνολο 500€ τα οποία και κατέθεσε, σε τραπεζικό Λογαριασμό του σωματείου εργαζομένων στη ΜΕΒΓΑΛ Αττικής, ως πρώτη δόση οικονομικής ενίσχυσης του αγώνα τους.

Η συνέχιση και η δικαίωση του αγώνα των απεργών της ΜΕΒΓΑΛ
είναι υπόθεση όλων μας.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

LinkWithin